Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730741136

Amistoso (RC) 730741136 Información oficial sobre el partido 730741136 en Hattrick

27.03.2024 12:20:00

R.C Deportivo de la Coruña Alineación oficial del equipo 'R.C Deportivo de la Coruña' en el partido 6 - 4 The Team of the Town Alineación oficial del equipo 'The Team of the Town' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
R.C Deportivo de la Coruña Alineación oficial del equipo 'R.C Deportivo de la Coruña' en el partido 8 - 2 The Team of the Town Alineación oficial del equipo 'The Team of the Town' en el partido
Tiene mala suerte 7.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C Deportivo de la Coruña

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Deportivo, atacant per l'esquerra al minut 4, va aprofitar el magnífic llançament de Alfredo Chaves per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Deportivo s'avançava al marcador al minut 18, després d'un rebot que va caçar en Bichr Barkouch per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 22 (Gol por la derecha): Amb 22 minuts jugats, en Alfredo Chaves va augmentar l'avantatge de Deportivo a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Deportivo pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ignacio Martínez va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Deportivo va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ignacio Martínez va poder fer el 5 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 115 Minuto 76 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Epifanio Prado de Deportivo va fer un bon esprint per escapar-se de Oscar Gurdebeke i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 6 - 2. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Günter Haslingen al minut 50 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ignacio Martínez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Ramón Castañer, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Torcuato Mirón. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

The Team of the Town

Goles Goles

  • 161 Minuto 11 (Gol por el centro): Als 11 minuts de partit, Oswaldo Zambrano de Team va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 151 Minuto 56 (Gol por el centro): Team van mostrar una bona compenetració quan al minut 56 van reduir diferències a 4 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Simón Cañeque va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 151 Minuto 84 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 84 del partit, anotant el 6 - 3, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Albert Glowacz.
  • 153 Minuto 90 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Team seguien lluitant fins al final. Al minut 90, fruit d'aquests esforços, Vahid Ramazanlou va marcar el 6 - 4 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.