Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730740646

Amistoso (Int., RC) 730740646 Información oficial sobre el partido 730740646 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Señor Roca Alineación oficial del equipo 'Señor Roca' en el partido 5 - 3 Tzatziki FC Alineación oficial del equipo 'Tzatziki FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Señor Roca Alineación oficial del equipo 'Señor Roca' en el partido 2 - 4 Tzatziki FC Alineación oficial del equipo 'Tzatziki FC' en el partido
Tiene bastante suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,2 % 2,4 % 81,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Señor Roca

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Pablo Donat de Señor aconseguir un gol al minut 6 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 118 Minuto 26 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 26, el Señor va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Enrique Miró, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.
  • 111 Minuto 51 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 51, Pablo Roy de Señor empatava el partit: 3 - 3.
  • 142 Minuto 63 (Gol de contra por la izquierda): Enrique Miró va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Señor i marcant el 4 - 3.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Juan Luis Ribera va aprofitar per marcar el 5 - 3 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Strahinja Barović va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Oleksandr Aprishko, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 214 Minuto 49 (Ocasión de penalti): Oleksandr Aprishko va errar un penal al minut 49 quan va xutar fluix a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 5, Strahinja Barović de Señor va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pablo Roy de Señor la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adalbert Larnhart de Señor amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tzatziki FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Vasyl Andriyevskyi va treure un córner llarg cap al segon pal que en Aron Sjöhall, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 1.
  • 161 Minuto 41 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Aron Sjöhall que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 185 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Georg Strømstad, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Ahmed Bakari de Tzatziki, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 4, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Frantz Schytz quasi aconsegueix empatar per Tzatziki al minut 38, però Paco Almendras va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 271 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Tzatziki va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 57, quan Georg Strømstad va quedar-se sol davant el porter Paco Almendras, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Frantz Schytz va marcar al minut 62 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.