Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730740307

Amistoso (Int., RC) 730740307 Información oficial sobre el partido 730740307 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

LAS MEDIANIAS Alineación oficial del equipo 'LAS MEDIANIAS' en el partido 2 - 1 Flensburg08 Alineación oficial del equipo 'Flensburg08' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LAS MEDIANIAS Alineación oficial del equipo 'LAS MEDIANIAS' en el partido 0 - 1 Flensburg08 Alineación oficial del equipo 'Flensburg08' en el partido
Tiene suerte 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LAS MEDIANIAS

Goles Goles

  • 106 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El MEDIANIAS sempre confia amb les genialitats d'en Nicolás Huarte; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 0.
  • 140 Minuto 101 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el MEDIANIAS va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Nicolás Huarte aconseguint el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de MEDIANIAS la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de MEDIANIAS va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Howell Ab Iorwerth, però el porter rival va fer una gran aturada.

Flensburg08

Goles Goles

  • 164 Minuto 52 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Flensburg08 al minut 52. Andy Linden va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Flensburg08, l'equip va recuperar la pilota al minut 5 i va contraatacar. En Andy Linden va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 270 Minuto 83 (Ocasión de falta): En Andy Linden va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 83. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Eskild Vig de Flensburg08 va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.