Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730739366

Amistoso (Int.) 730739366 Información oficial sobre el partido 730739366 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

RONYRUNNER Alineación oficial del equipo 'RONYRUNNER' en el partido 1 - 1 Canaja's Alineación oficial del equipo 'Canaja's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RONYRUNNER Alineación oficial del equipo 'RONYRUNNER' en el partido 3 - 0 Canaja's Alineación oficial del equipo 'Canaja's' en el partido
Tiene mala suerte 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RONYRUNNER

Goles Goles

  • 112 Minuto 58 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Fausto Puente va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 58.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Unai Traña va estar a punt d'avançar els locals al minut 28 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Marcos Marull va estar a punt de marcar al minut 43 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 el RONYRUNNER va posar setge sobre la defensa central visitant però en Unai Traña no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Mitchell Gill hauria d'haver estat gol al minut 56 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En György Nerad va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de RONYRUNNER se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Mitchell Gill de RONYRUNNER va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Canaja's

Goles Goles

  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Canajas van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Paolo Amitrani.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Canajas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Rémusz Piros va desviar el xut final de Paolo Amitrani després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Paolo Amitrani de Canajas va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 50 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Thilo Muggli de Canajas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.