Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730739349

Amistoso (Int.) 730739349 Información oficial sobre el partido 730739349 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Sporting Canillejas Alineación oficial del equipo 'Sporting Canillejas' en el partido 4 - 2 SpVgg Rieden Alineación oficial del equipo 'SpVgg Rieden' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sporting Canillejas Alineación oficial del equipo 'Sporting Canillejas' en el partido 1 - 1 SpVgg Rieden Alineación oficial del equipo 'SpVgg Rieden' en el partido
Tiene bastante suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,7 % 37,4 % 31,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Canillejas

Goles Goles

  • 113 Minuto 34 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Sporting una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Yip van Emmerik, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 34.
  • 121 Minuto 52 (Gol por el centro): Sporting va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 52 Yip van Emmerik va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Sporting contenien la respiració mentre en Tony Haggard s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Sporting va aconseguir el 4 - 2 quan Yip van Emmerik va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 20 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Pedro Escolar va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Marco Manuel Sallmayer per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Martín Tolosán va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Florian Haupting.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guillermo Aramburu de Sporting va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

SpVgg Rieden

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Georg Hainke que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Rieden.
  • 163 Minuto 60 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 60 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Jacob Adrian Koeth.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): En Toni Hihn va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Georg Hainke de Rieden va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.