Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730739315

Amistoso (Int., RC) 730739315 Información oficial sobre el partido 730739315 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Tornado Lucense Alineación oficial del equipo 'Tornado Lucense' en el partido 5 - 1 FC Kampereiland Alineación oficial del equipo 'FC Kampereiland' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Tornado Lucense Alineación oficial del equipo 'Tornado Lucense' en el partido 6 - 0 FC Kampereiland Alineación oficial del equipo 'FC Kampereiland' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tornado Lucense

Goles Goles

  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 41 gràcies a la jugada de Plutarco Deslluc, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 136 Minuto 72 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Jef Schimscheimer encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Ezequiel Pino anotar per a Tornado el 2 - 0. Millor no veure'n la repetició.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Samuel Huarcayo va incrementar l'avantatge de Tornado amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Tornado va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ilyas Kilchenmann des de dins de l'àrea.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Samuel Huarcayo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Zvonko Andrejaš, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Plutarco Deslluc va estar a punt d'avançar els locals al minut 32 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Plutarco Deslluc gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Adriaan Westbroek va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El jugador local Plutarco Deslluc per poc que no incrementa el marcador al minut 44. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Adriaan Westbroek va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

FC Kampereiland

Goles Goles

  • 138 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Eusebio Arcieri la va rematar João Paulo Cotinguiba amb una magnífica volea que va fer pujar per a Kampereiland el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 59 (Ocasión evento especial rápido + pase): Torgom Baklayan va marxar per velocitat al minut 59 i va fer una passada de la mort a João Paulo Cotinguiba, però aquest va fallar.
  • 262 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Kampereiland va estar a punt d'empatar al 63 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Torgom Baklayan que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eusebio Arcieri de Kampereiland es va guanyar la targeta groga merescudament.