Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730739151

Amistoso 730739151 Información oficial sobre el partido 730739151 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

CITY BADIA DEL VALLÉS Alineación oficial del equipo 'CITY BADIA DEL VALLÉS' en el partido 5 - 0 Fuensalida Team Alineación oficial del equipo 'Fuensalida Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CITY BADIA DEL VALLÉS Alineación oficial del equipo 'CITY BADIA DEL VALLÉS' en el partido 3 - 1 Fuensalida Team Alineación oficial del equipo 'Fuensalida Team' en el partido
Tiene suerte 3.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CITY BADIA DEL VALLÉS

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Passats 10 minuts, Guido Vaklev, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. BADIA es posava per davant!
  • 131 Minuto 11 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Eduardo Guillemota va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Bizente Mintegi, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a BADIA.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de BADIA pel centre va donar un gran resultat: el gol de Iago Reinares va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, BADIA va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Bizente Mintegi, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 9 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Oriol Bitlloch, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Fuensalida, però Luis Valenciano no va poder encertar el xut.
  • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): En Guido Vaklev, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 55 (Ocasión de falta): En Anders Kaltoft es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Enrique Olmos va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Luigi Marampon gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rüfət Məmmədov va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Avelino Olmos La Santa de BADIA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bizente Mintegi.

Fuensalida Team

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Luis Valenciano va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Marian Stăncioiu, però l'estirada del porter va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Georg Riebe de Fuensalida la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.