Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730739129

Amistoso (Int.) 730739129 Información oficial sobre el partido 730739129 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Landeta Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Landeta Athletic Club' en el partido 4 - 0 draped in black Alineación oficial del equipo 'draped in black' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Landeta Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Landeta Athletic Club' en el partido 2 - 0 draped in black Alineación oficial del equipo 'draped in black' en el partido
Tiene suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Landeta Athletic Club

Goles Goles

  • 120 Minuto 3 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Jèp Anell al minut 3, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Athletic i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): Athletic va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Nuno Caldas va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 140 Minuto 37 (Gol de contra de falta): El porter de Athletic va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Jèp Anell va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 0!
  • 134 Minuto 61 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Athletic i així augmentar el marcador a 4 - 0 als 61 minuts de joc. Mentre en Jèp Anell el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

draped in black

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 24 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Juho Paso l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.