Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730738493

Amistoso (Int., RC) 730738493 Información oficial sobre el partido 730738493 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Tenerife Athletic Alineación oficial del equipo 'Tenerife Athletic' en el partido 3 - 0 Hauru FC Alineación oficial del equipo 'Hauru FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tenerife Athletic Alineación oficial del equipo 'Tenerife Athletic' en el partido 2 - 0 Hauru FC Alineación oficial del equipo 'Hauru FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tenerife Athletic

Goles Goles

  • 105 Minuto 7 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 7, Wladimir Echeñique va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Elwyn Hoveling, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 0.
  • 131 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Éric Cailliez, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Tenerife.
  • 130 Minuto 37 (Gol de falta): El gol de falta de Wladimir Echeñique sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 37 i ampliar l'avantatge de Tenerife a 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 71 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Wladimir Echeñique de Tenerife va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Lindy Hermann es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Hauru FC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): El Hauru va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 27, però en Maleko Raapoto va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 62 (Tarjeta roja directa): Al minut 62 en Nalu Haiti va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nalu Appriou.