Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730737370

Amistoso (Int.) 730737370 Información oficial sobre el partido 730737370 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Bruts c. f. Alineación oficial del equipo 'Bruts c. f.' en el partido 2 - 1 FC Grünwald Alineación oficial del equipo 'FC Grünwald' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bruts c. f. Alineación oficial del equipo 'Bruts c. f.' en el partido 2 - 0 FC Grünwald Alineación oficial del equipo 'FC Grünwald' en el partido
Tiene un resultado normal 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bruts c. f.

Goles Goles

  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Nicola Cartoccio va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de bruts, Emilio Maldonado, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65, bruts va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Emilio Maldonado, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 125 Minuto 89 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Joan Lluís Serra, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 2 - 1 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): bruts va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 8 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Akiva Yaloz ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): bruts va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jesús Alberola va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Lode Leemans.
  • 290 Minuto 38 (Ocasión de falta): En Jesús Alberola va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Emilio Maldonado, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Ontzalu Labairu de bruts va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Akiva Yaloz de bruts amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Grünwald

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 32 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Vojtěch Kukula, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.