Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730737081

Amistoso 730737081 Información oficial sobre el partido 730737081 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Otso Gorriak Alineación oficial del equipo 'Otso Gorriak' en el partido 5 - 1 Panteres Braves United Alineación oficial del equipo 'Panteres Braves United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Otso Gorriak Alineación oficial del equipo 'Otso Gorriak' en el partido 3 - 0 Panteres Braves United Alineación oficial del equipo 'Panteres Braves United' en el partido
Tiene suerte 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Otso Gorriak

Goles Goles

  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Csongor Voga, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Passats 23 minuts, Brandon Casperson, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Gorriak es posava per davant!
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): En Süleyman Sandıkçı va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Amb 78 minuts jugats, en Alfredo Guitio va augmentar l'avantatge de Gorriak a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Gorriak va augmentar la diferència quan Brandon Casperson no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): En Alfredo Guitio es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Panteres Braves United

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): En Juan Carlos Venet donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 10 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Panteres va estar a punt d'empatar al 30 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Óscar Verda que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Víctor Mesco va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Panteres que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.