Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730732599

Amistoso 730732599 Información oficial sobre el partido 730732599 en Hattrick

27.03.2024 08:00:00

Karadanadam Alineación oficial del equipo 'Karadanadam' en el partido 6 - 0 Cellulosic Raw Materials Alineación oficial del equipo 'Cellulosic Raw Materials' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Karadanadam Alineación oficial del equipo 'Karadanadam' en el partido 2 - 0 Cellulosic Raw Materials Alineación oficial del equipo 'Cellulosic Raw Materials' en el partido
Tiene mucha potra 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Karadanadam

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): El jugador Charly Frantz de ÇARŞI, després de 7 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del ÇARŞI van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Leonte Giba va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 12 (Gol por la izquierda): En Anı Selçuk de ÇARŞI va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de ÇARŞI a 4 - 0. Anı Selçuk va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, ÇARŞI va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Kylian de Vocht, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Kazım Durhan va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Taygun Özgüneş al minut 35 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Charly Frantz va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 59 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Namık Kemal Güdek, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El jugador local Charly Frantz per poc que no incrementa el marcador al minut 68. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Taygun Özgüneş va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hüseyin Berk de ÇARŞI es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Anı Selçuk de ÇARŞI va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Cellulosic Raw Materials

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Chris Andrews es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.