Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730732584

Amistoso (RC) 730732584 Información oficial sobre el partido 730732584 en Hattrick

27.03.2024 12:20:00

Ronaldas F.C. Alineación oficial del equipo 'Ronaldas F.C.' en el partido 0 - 6 Drogotest F.C Alineación oficial del equipo 'Drogotest F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Ronaldas F.C. Alineación oficial del equipo 'Ronaldas F.C.' en el partido 0 - 5 Drogotest F.C Alineación oficial del equipo 'Drogotest F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ronaldas F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 56 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Àngel Albet va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 56, i va passar la pilota a Paulus Hangarter, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fabio Casali.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ashley Griffin de Ronaldas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Drogotest F.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Drogotest va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Mustafa Oktavian, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Vincenzo Spagnolli que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Vincenzo Spagnolli de Drogotest l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 28 de partit.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Ilias Lavas va aprofitar un error defensiu al minut 34, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Drogotest.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 54 de partit va donar a Drogotest l'avantatge per 0 - 4. Mustafa Oktavian en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, un xut de Denis Kulachenkov des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Sako Novak, que va ser qui va marcar 0 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Drogotest van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Andreas Engeskaug, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pablo González de Drogotest la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.