Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730732042

Copa 730732042 Información oficial sobre el partido 730732042 en Hattrick

27.03.2024 17:30:00

Labanta Trappers Alineación oficial del equipo 'Labanta Trappers' en el partido 7 - 0 Ouwe Rimpelige Mannetjes Alineación oficial del equipo 'Ouwe Rimpelige Mannetjes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Labanta Trappers Alineación oficial del equipo 'Labanta Trappers' en el partido 6 - 0 Ouwe Rimpelige Mannetjes Alineación oficial del equipo 'Ouwe Rimpelige Mannetjes' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Labanta Trappers

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 3 gràcies a la jugada de Valuk Hrovatin, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Trappers va aconseguir el 2 - 0 quan Manuel Fábreges va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Trappers va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Krzysztof Pazderski va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Corrado Bosi va incrementar l'avantatge de Trappers amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70, Trappers va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Manuel Fábreges, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Valuk Hrovatin es va introduir dins la defensa central al minut 77, i va aconseguir el 6 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Corrado Bosi, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 7 - 0 per a Trappers.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 7 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Krzysztof Pazderski es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 7, però el porter va aturar el seu xut.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Krzysztof Pazderski una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 35, però una magnífica aturada de Duje Celent va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 235 Minuto 71 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Alcino Prata va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Ouwe Rimpelige Mannetjes

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Jānis Sīlis va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 251 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48, Szymon Jaskowiak va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Tristan Vlasveld de Rimpelige va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ola Johansen de Rimpelige va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.