Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730729920

Amistoso 730729920 Información oficial sobre el partido 730729920 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Montañés de Laredo Alineación oficial del equipo 'Montañés de Laredo' en el partido 0 - 0 atletico vara Alineación oficial del equipo 'atletico vara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Montañés de Laredo Alineación oficial del equipo 'Montañés de Laredo' en el partido 2 - 0 atletico vara Alineación oficial del equipo 'atletico vara' en el partido
Tiene mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Montañés de Laredo

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 15 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ramón 'Frontón' Villoldo va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Guillermo 'Jefe' Uruabarrena rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 224 Minuto 27 (Ocasión de penalti): Montañés va gaudir d'un penal a favor al minut 27, però el jugador Ariel 'Dandy' Bujeda va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Dan-Mihai Horşia.
  • 222 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 57 per blocar una centrada d'en Nicola Pomponio va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Montañés.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Montañés va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 68 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alberto Castillejos ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

atletico vara

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del atletico sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Fabio Via, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 29 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 237 Minuto 65 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Angelo Strambini estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Aitxuri Igoa, als 65 minuts, va fallar per ben poc.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): El atletico va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 82, però en Josep Humara va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 240 Minuto 88 (Ocasión de contra de falta): El atletico va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Rafał Krakowski la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Angelo Strambini de atletico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.