Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730729604

Amistoso (RC) 730729604 Información oficial sobre el partido 730729604 en Hattrick

27.03.2024 12:20:00

Inter de Madrid Alineación oficial del equipo 'Inter de Madrid' en el partido 1 - 2 Hierakompolis Alineación oficial del equipo 'Hierakompolis' en el partido
0 / 0 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 1
0 / 0 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 1
0 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
46 % Posesión 45' 54 %
46 % Posesión 90' 54 %
Presionar Nivel de táctica: 12Nivel de táctica: 12 Táctica Jugar creativamente
Inter de Madrid Alineación oficial del equipo 'Inter de Madrid' en el partido 1 - 2 Hierakompolis Alineación oficial del equipo 'Hierakompolis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Inter de Madrid Alineación oficial del equipo 'Inter de Madrid' en el partido 1 - 1 Hierakompolis Alineación oficial del equipo 'Hierakompolis' en el partido
Tiene un resultado normal 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,6 % 30,9 % 41,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter de Madrid

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Alexey Makogonov de Madrid va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 0.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Madrid Zenone Lionello, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Enrique Salvador. El marcador continuava 0 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Madrid Chitti Kamoltip no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Enrique Salvador es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 1.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Madrid Gianni Palumbo va intentar enganyar Enrique Salvador amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 2.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Madrid Claudio Pulzella va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Hierakompolis

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 17 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Antonio Argenté de Hierakompolis va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Enric Colomer que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 11 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Pòl Tuèbols després que el jugador de Hierakompolis li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Enric Colomer de Hierakompolis, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Alexey Makogonov en un bon llançament des del punt fatídic. 0 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Julio Carquizano de Hierakompolis va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 057 Minuto 126 (Penalti marcado (nervioso)): A en Rubèn Culubret de Hierakompolis li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Alexey Makogonov posant el 1 - 2 a l'electrònic.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Josep Banquer va xutar fora per a Hierakompolis, el marcador es va quedar igual: 1 - 2, ja es veia a venir!