Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728833

Amistoso 730728833 Información oficial sobre el partido 730728833 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Pasion Jienense Alineación oficial del equipo 'Pasion Jienense' en el partido 0 - 3 Lions Bilbao Alineación oficial del equipo 'Lions Bilbao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Pasion Jienense Alineación oficial del equipo 'Pasion Jienense' en el partido 1 - 6 Lions Bilbao Alineación oficial del equipo 'Lions Bilbao' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pasion Jienense

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): En Claudio Belcredi va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lions Bilbao

Goles Goles

  • 115 Minuto 33 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Arngrímur Í Lon era molt més ràpid que el defensa Massimo Briscia. Al minut 33, el jugador de Bilbao va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Sipko Duis va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Ángel María Grillet va aprofitar un error defensiu al minut 82, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Bilbao.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ángel María Grillet va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Adán Reales. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 280 Minuto 64 (Ocasión de falta): Ñuño Olmos va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 de partit, Miguel López Diaz va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.