Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728792

Amistoso 730728792 Información oficial sobre el partido 730728792 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

jpg piero Alineación oficial del equipo 'jpg piero' en el partido 0 - 5 Casas Deportivo Alineación oficial del equipo 'Casas Deportivo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
jpg piero Alineación oficial del equipo 'jpg piero' en el partido 3 - 1 Casas Deportivo Alineación oficial del equipo 'Casas Deportivo' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,5 % 1,3 % 13,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jpg piero

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16 el piero va posar setge sobre la defensa central visitant però en Orlanzo Wood no va estar gens encertat.
  • 203 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): piero va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Josep Carles Peirot va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Víctor Garreta va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 48 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Orlanzo Wood de piero es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 66, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Casas Deportivo

Goles Goles

  • 174 Minuto 6 (Gol de penalti): En Alberto Carrizo va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 6. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 138 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Hernán Cambiasso va anar directament als peus de Aldo Minutillo que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 2.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 34, Deportivo va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Víctor Perdices.
  • 138 Minuto 54 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Hernán Cambiasso arribés a peus de Víctor Perdices, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Deportivo el 0 - 4.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Michał Piszcz va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26 Martí Bonamich va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Nofre Graus, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Andrea Rollo va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 80, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.