Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HANNIBAL '77 FC (312924) - Villablanca C.F (1584710) » 730728662: T75/R8

Copa 730728662 Información oficial sobre el partido 730728662 en Hattrick

27.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 8

HANNIBAL '77 FC Alineación oficial del equipo 'HANNIBAL '77 FC' en el partido 3 - 2 Villablanca C.F Alineación oficial del equipo 'Villablanca C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
HANNIBAL '77 FC Alineación oficial del equipo 'HANNIBAL '77 FC' en el partido 2 - 1 Villablanca C.F Alineación oficial del equipo 'Villablanca C.F' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,6 % 2,3 % 16,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HANNIBAL '77 FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43, Sorin 'Anníbal' Ionescu va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Els seguidors del HANNIBAL contenien la respiració mentre en Tiburcio Porcel Aguirre s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 121 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Alfonso Barbacana ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, HANNIBAL es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): HANNIBAL va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 36 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Bernardino 'El Pistolero' Vedia ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 289 Minuto 40 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Bernardino 'El Pistolero' Vedia per la seva rapidesa. Al minut 40 va intentar marxar per velocitat d'en Diego Quintanilla, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Tiburcio Porcel Aguirre del HANNIBAL ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ravi 'El Muro' Roshan de HANNIBAL amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Villablanca C.F

Goles Goles

  • 174 Minuto 41 (Gol de penalti): Felipe Henestrosa va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 41 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 164 Minuto 78 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Felipe Henestrosa va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Maurice Libiih, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 237 Minuto 44 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Tomasz Bronk va fer al minut 44 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Hennes Schömann, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 287 Minuto 64 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Villablanca va deixar en bona posició a en Leon Mszanowski per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.