Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Chunguitos,FC (1586945) - Basauri C.F. (121286) » 730728639: T75/R8

Copa 730728639 Información oficial sobre el partido 730728639 en Hattrick

27.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 8

Los Chunguitos,FC Alineación oficial del equipo 'Los Chunguitos,FC' en el partido 2 - 3 Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Chunguitos,FC Alineación oficial del equipo 'Los Chunguitos,FC' en el partido 2 - 0 Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Chunguitos,FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 34 (Gol por la derecha): Després de 34 minuts de partit, Silvano Tropiano igualava per Chunguitos,FC en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 103 Minuto 77 (Gol por la derecha): Passava el minut 77 del matx, quan l'atent Korkmaz Bucak va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Kevin Wynters! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Chunguitos,FC enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 213 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 81 minuts, en Silvano Tropiano no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Valerio Fognani de Chunguitos,FC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Basauri C.F.

Goles Goles

  • 187 Minuto 18 (Gol tiro lejano): Després de 18 minuts el Basauri, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Zdzisław Pilny sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 0 - 1 va pujar al marcador.
  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Egon Riess que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Basauri.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Nazario Giménez, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Óscar Cano va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Basauri van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Lucas Escarrer, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Basauri van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 82, però el xut de Silas Bendtsen des de l'esquerra va sortir desviat.