Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728385

Copa 730728385 Información oficial sobre el partido 730728385 en Hattrick

27.03.2024 12:15:00

FC Dracom Alineación oficial del equipo 'FC Dracom' en el partido 2 - 1 FCDAWEISP Alineación oficial del equipo 'FCDAWEISP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Dracom Alineación oficial del equipo 'FC Dracom' en el partido 4 - 0 FCDAWEISP Alineación oficial del equipo 'FCDAWEISP' en el partido
Tiene mala suerte 4.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Dracom

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Corria el minut 30 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Edrin Dafku, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 124 Minuto 83 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 83 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Ivan Lesník. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 6 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Gerard Cygan va ser clau en la jugada d'atac de Dracom al minut 6, quan ell mateix va fer una passada brutal a Ramón Jaén, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Dracom per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 15, quan Fabrice Pilon va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, 迟 (Chi) 昉 (Fang) va estar a punt d'avançar els locals al minut 19 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 20 per blocar una centrada d'en 迟 (Chi) 昉 (Fang) va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Dracom.
  • 224 Minuto 23 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 23, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Ivan Lesník sempre els tira per la dreta i en Brais Figueiredo, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Gerard Cygan, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ramón Jaén va estar a punt d'acabar en gol al minut 73, però el porter visitant Brais Figueiredo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Edrin Dafku de Dracom va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mik Urbanija de Dracom es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.

FCDAWEISP

Goles Goles

  • 161 Minuto 61 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 61 minuts Carlos Córdoba va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Alejandro Dus va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Nguyễn Anh Tuyên, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.