Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728370

Copa 730728370 Información oficial sobre el partido 730728370 en Hattrick

27.03.2024 12:00:00

Uegetarians Alineación oficial del equipo 'Uegetarians' en el partido 6 - 0 Chicago Roses Alineación oficial del equipo 'Chicago Roses' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Uegetarians Alineación oficial del equipo 'Uegetarians' en el partido 4 - 0 Chicago Roses Alineación oficial del equipo 'Chicago Roses' en el partido
Tiene suerte 3.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Uegetarians

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Passats 8 minuts, Amancio Martí, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. VGT es posava per davant!
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): En Espen Bjørlo de VGT va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de VGT pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ángel Maldonado va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Espen Bjørlo, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a VGT.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan VGT va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Sigmar Bolek des de dins de l'àrea.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 65 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de VGT. A fi d'aconseguir el 6 - 0, van tocar-la en curt per tal que Espen Bjørlo xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 43 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Saras Sharma quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Daniel Ciucanu va estar a punt de sentenciar el partit al minut 44, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de VGT a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Espen Bjørlo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 68 quan Daniel Ciucanu de VGT gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jared Graham es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Chicago Roses

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Chicago sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Luis Queralt, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 57 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.