Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728352

Copa 730728352 Información oficial sobre el partido 730728352 en Hattrick

27.03.2024 12:00:00

Patatasbravas Alineación oficial del equipo 'Patatasbravas' en el partido 6 - 3 MASERATI Alineación oficial del equipo 'MASERATI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Patatasbravas Alineación oficial del equipo 'Patatasbravas' en el partido 6 - 1 MASERATI Alineación oficial del equipo 'MASERATI' en el partido
Tiene un resultado normal 5.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patatasbravas

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Arturo Tapia D'Avila de Patatasbravas aconseguir un gol al minut 14 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 118 Minuto 15 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 15, Eitan Shazar va pentinar un córner cap al segon pal que Benito Castresana va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 0.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): En Sahats Marubai de Patatasbravas va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 118 Minuto 67 (Gol evento especial córner peinado): En Frédy Méchineau entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Patatasbravas, un peu providencial d'en Diego Martínez Pastor va situar el 4-2 al panell digital.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Benito Castresana es va introduir dins la defensa central al minut 79, i va aconseguir el 5 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Diego Martínez Pastor va aprofitar per marcar el 6 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 2 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Frédy Méchineau va intentar anar-se'n per velocitat al minut 2 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24, Sahats Marubai gairebé va marcar per a Patatasbravas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Tomeu Moril. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Frédy Méchineau, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Benito Castresana de Patatasbravas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

MASERATI

Goles Goles

  • 153 Minuto 21 (Gol por la derecha): Al minut 21, Alfredo Robalino va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per MASERATI en aconseguir el 2 - 1.
  • 154 Minuto 59 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Abdallah El-Boukili va significar el 3 - 2 al minut 59.
  • 151 Minuto 84 (Gol por el centro): MASERATI van mostrar una bona compenetració quan al minut 84 van reduir diferències a 6 - 3 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Jesús Viejo va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 23 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Jesús Viejo va deixar a Sahats Marubai assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfredo Robalino de MASERATI la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Guillerme Goy de MASERATI va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.