Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728341

Copa 730728341 Información oficial sobre el partido 730728341 en Hattrick

27.03.2024 12:45:00

Tea Bagging Gaming Alineación oficial del equipo 'Tea Bagging Gaming' en el partido 3 - 2 Unikaja de Botellines Alineación oficial del equipo 'Unikaja de Botellines' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tea Bagging Gaming Alineación oficial del equipo 'Tea Bagging Gaming' en el partido 2 - 1 Unikaja de Botellines Alineación oficial del equipo 'Unikaja de Botellines' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,7 % 3,0 % 17,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tea Bagging Gaming

Goles Goles

  • 124 Minuto 24 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 24 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Hinrich Starck. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 106 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 27 minuts, Thomas Rossard va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 2 - 0.
  • 121 Minuto 104 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Rafael Moliner, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del TBG se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 104.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 94 (Ocasión de falta): Amb 94 minuts disputats, Hinrich Starck gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Khaled Abou Raya va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Lacalle Moreno de TBG la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rafael Moliner de TBG es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Leopold Roig de TBG va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Unikaja de Botellines

Goles Goles

  • 153 Minuto 55 (Gol por la derecha): Al minut 55, Nicolás Plasencia va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Botellines en aconseguir el 2 - 1.
  • 162 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Nicolás Plasencia, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 67.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Sammy Asper, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 251 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 28, quan un error defensiu va deixar Kalle Kallijärvi completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Nicolás Plasencia va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.