Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728308

Copa 730728308 Información oficial sobre el partido 730728308 en Hattrick

27.03.2024 12:45:00

villacastin tigers Alineación oficial del equipo 'villacastin tigers' en el partido 0 - 4 Krups team Alineación oficial del equipo 'Krups team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
villacastin tigers Alineación oficial del equipo 'villacastin tigers' en el partido 0 - 6 Krups team Alineación oficial del equipo 'Krups team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

villacastin tigers

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Julen Azpilicueta va estar a punt d'acabar en gol al minut 12, però el porter visitant Anatolio Brozadas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 201 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Luis Sangro va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 40 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Andy Liddell de villacastin va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Krups team

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): Krups agafava avantatge al minut 30 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Augusto Molinini amb mestria.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al minut 31, un xut de Blaise Rufin des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 184 Minuto 71 (Gol de penalti): Al minut 71 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Krups, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Jesús Sisante va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Antonio Ozores va ser l'anotador del 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Blaise Rufin després de 55 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Anders Cappelen va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Krups quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Llibert Fillat va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Antonio Ozores de Krups va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Augusto Molinini de Krups la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.