Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728206

Copa 730728206 Información oficial sobre el partido 730728206 en Hattrick

27.03.2024 12:45:00

Pistoleros capua FC Alineación oficial del equipo 'Pistoleros capua FC' en el partido 1 - 0 Rauron Team Alineación oficial del equipo 'Rauron Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pistoleros capua FC Alineación oficial del equipo 'Pistoleros capua FC' en el partido 1 - 1 Rauron Team Alineación oficial del equipo 'Rauron Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,6 % 36,2 % 29,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pistoleros capua FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 52 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Mark Kobsch de Pistoleros va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Chip Case va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 289 Minuto 15 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Mark Kobsch va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Atanas Púrvanov el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 240 Minuto 80 (Ocasión de contra de falta): El Pistoleros va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Emir Kerem Özgüneş la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Rauron Team

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 51 (Ocasión de falta): Janick Elmendorp va xutar magistralment una falta al minut 51 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 260 Minuto 59 (Ocasión de falta): En Janick Elmendorp va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 208 Minuto 78 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Paolo van Wanrooij de Rauron va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a José Ibiricu que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.