Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728193

Copa 730728193 Información oficial sobre el partido 730728193 en Hattrick

27.03.2024 12:45:00

PeonsonFFCC Alineación oficial del equipo 'PeonsonFFCC' en el partido 4 - 1 Mekosaurios C.F. Alineación oficial del equipo 'Mekosaurios C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
PeonsonFFCC Alineación oficial del equipo 'PeonsonFFCC' en el partido 10 - 0 Mekosaurios C.F. Alineación oficial del equipo 'Mekosaurios C.F.' en el partido
Está más tieso que su rival 9.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PeonsonFFCC

Goles Goles

  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): PeonsonFFCC, atacant per l'esquerra al minut 44, va aprofitar el magnífic llançament de Sebastian Antonucci per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 44 gràcies a la jugada de Raşit Göçmen, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): En Wojciech Szydło de PeonsonFFCC va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de PeonsonFFCC va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Raşit Göçmen progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Denis 'Gacela' Novo, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 82 quan Denis 'Gacela' Novo de PeonsonFFCC gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Lukas Spott va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lukas Spott.

Mekosaurios C.F.

Goles Goles

  • 163 Minuto 44 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 44 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Suran Joshi marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Roy Reyna que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Mekosaurios va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 43, quan Roy Reyna va quedar-se sol davant el porter Zdenko Kujundžić, però aquest va poder aturar el xut.
  • 253 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Albà Montagut quasi redueix la diferència al marcador al minut 71, però una gran estirada d'en Zdenko Kujundžić va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 253 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 80 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Gian Mansur amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.