Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728188

Copa 730728188 Información oficial sobre el partido 730728188 en Hattrick

27.03.2024 12:45:00

Lodirreal Alineación oficial del equipo 'Lodirreal' en el partido 0 - 10 daniFraps Alineación oficial del equipo 'daniFraps' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Lodirreal Alineación oficial del equipo 'Lodirreal' en el partido 0 - 7 daniFraps Alineación oficial del equipo 'daniFraps' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lodirreal

daniFraps

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Passats 6 minuts de partit, daniFraps es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Cafercan Esen es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 19 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Fernando Olabuenaga de daniFraps l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 19 de partit.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Nélson Serra va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 37, i va fer pujar el 0 - 3 per a daniFraps.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Genaro Aramburu de daniFraps va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 38. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39, daniFraps va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Èric Cusí, amb un xut sec des de la dreta.
  • 138 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): En Noldi Kölle va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Èric Cusí la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 6 al marcador.
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Cafercan Esen, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 7 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 108 Minuto 53 (Gol evento especial imprevisible (general)): Rainier Uphoff de daniFraps va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Noldi Kölle que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 8 al marcador.
  • 184 Minuto 76 (Gol de penalti): daniFraps va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 9, quan Nélson Serra va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 137 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 84 una excel·lent centrada de Noldi Kölle va arribar a Genaro Aramburu, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 10 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49 Guillermo Tello va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Fernando Olabuenaga, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55 de partit, Genaro Aramburu va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 280 Minuto 85 (Ocasión de falta): Guillermo Tello va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Nélson Serra que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fernando Olabuenaga de daniFraps es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 50, Eneko Urizarrekalde de daniFraps va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.