Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728155

Copa 730728155 Información oficial sobre el partido 730728155 en Hattrick

27.03.2024 12:45:00

Flipat team Alineación oficial del equipo 'Flipat team' en el partido 0 - 6 ZiZzz Alineación oficial del equipo 'ZiZzz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Flipat team Alineación oficial del equipo 'Flipat team' en el partido 1 - 2 ZiZzz Alineación oficial del equipo 'ZiZzz' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,2 % 1,2 % 85,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Flipat team

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Fabian Karlsson arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 202 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): En Matennan Akrour de Flipat es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 61, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

ZiZzz

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): En Víctor Xixona donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 21 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 106 Minuto 22 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 22 i semblava que ZiZzz desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Joan Comorera va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 2 per als visitants.
  • 187 Minuto 42 (Gol tiro lejano): L'entrenador del ZiZzz va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 42 va arribar el 0 - 3 quan en Kepa Soloeta va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 187 Minuto 50 (Gol tiro lejano): Després de 50 minuts el ZiZzz, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Miguel Tormo sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 0 - 4 va pujar al marcador.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Cèsar Coma va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 57, i va fer pujar el 0 - 5 per a ZiZzz.
  • 187 Minuto 65 (Gol tiro lejano): En Miguel Tormo conduïa pel cercle central i, veient a en Víctor Cancelos desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 32 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 32 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.