Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728152

Copa 730728152 Información oficial sobre el partido 730728152 en Hattrick

27.03.2024 12:45:00

Guarisnais Alineación oficial del equipo 'Guarisnais' en el partido 4 - 1 Anami Alineación oficial del equipo 'Anami' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Guarisnais Alineación oficial del equipo 'Guarisnais' en el partido 5 - 1 Anami Alineación oficial del equipo 'Anami' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guarisnais

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Guarisnais va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 11 Kamal Uthman va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): Guarisnais va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jota Tirado Torres va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Guarisnais pel centre va donar un gran resultat: el gol de Saksit Yeerum va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Dragoş Andrei es va introduir dins la defensa central al minut 42, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 33 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Rubén Jubón no va ser aprofitada per en Kamal Uthman que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Saksit Yeerum, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Santiago Kindelán una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 83, però una magnífica aturada de Fabio Ornaghi va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Chris Jacob de Guarisnais amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Phil Woodward.

Anami

Goles Goles

  • 152 Minuto 78 (Gol por la izquierda): El 4 - 1 el va apuntar al seu compte particular Christophe Hallais de Anami després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Anami va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 30 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 251 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Marco Alexandre Tacanho va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Raúl Mira no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 250 Minuto 73 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Pablo Villaquirán l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 250 Minuto 88 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a Anami l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 88, però el xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 82 (Tarjeta roja directa): Al minut 82, 罗 (Luo) 云文 (Yunwen) de Anami va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Christophe Hallais de Anami la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Malek Merkes de Anami va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.