Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728137

Copa 730728137 Información oficial sobre el partido 730728137 en Hattrick

27.03.2024 12:45:00

la bodera Alineación oficial del equipo 'la bodera' en el partido 2 - 4 TK_Katana Alineación oficial del equipo 'TK_Katana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
la bodera Alineación oficial del equipo 'la bodera' en el partido 1 - 2 TK_Katana Alineación oficial del equipo 'TK_Katana' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,8 % 1,2 % 86,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la bodera

Goles Goles

  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): bodera sabia com jugar al contraatac, i al minut 38, Ghaïth Salamat va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 143 Minuto 75 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de bodera eren letals, i Audružis Meliukštis va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 4 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Marceli Stasiłowicz va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

TK_Katana

Goles Goles

  • 105 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 39, Vittorio Montagna va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Gilberto Redondo que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 190 Minuto 41 (Gol de falta): En Víctor Cejudo-Alcántara va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-2.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 42 de partit va donar a TK_Katana l'avantatge per 1 - 3. Molleví Esquirol en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Molleví Esquirol, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 48 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Vittorio Montagna va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Gilberto Redondo, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ivan Llebrés va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Molleví Esquirol quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Gaspar Morgado, però la pilota va topar amb el travesser.