Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728108

Copa 730728108 Información oficial sobre el partido 730728108 en Hattrick

27.03.2024 12:45:00

NewLoLers Club Alineación oficial del equipo 'NewLoLers Club' en el partido 3 - 4 "Aqui la peña está muy loca" Alineación oficial del equipo '"Aqui la peña está muy loca"' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
NewLoLers Club Alineación oficial del equipo 'NewLoLers Club' en el partido 1 - 7 "Aqui la peña está muy loca" Alineación oficial del equipo '"Aqui la peña está muy loca"' en el partido
Tiene suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NewLoLers Club

Goles Goles

  • 116 Minuto 17 (Gol evento especial rápido + pase): Alexander Yanev va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Julio Portocarrero, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.
  • 121 Minuto 50 (Gol por el centro): Nikita Solomatin va donar a Newlolers un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 190 Minuto 85 (Gol de falta): En Giorgio Saita va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 3-3.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, Giorgio Saita gairebé va marcar per a Newlolers des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 207 Minuto 41 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Dayton Watson va enviar un xut des de 40 metres al minut 41, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Giorgio Saita va estar a punt d'avançar els locals al minut 42 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Giorgio Saita del Newlolers ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Javier Baches al minut 52 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Nikita Solomatin va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Giorgio Saita de Newlolers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Giorgio Saita de Newlolers es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 87.

"Aqui la peña está muy loca"

Goles Goles

  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Josep Francesc Piulats que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 163 Minuto 71 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 71 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Michel D'Avack marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 174 Minuto 80 (Gol de penalti): Quan passaven 80 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del "Aqui. En Fouad Abou-Elaz va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 2 - 3.
  • 172 Minuto 90 (Gol por la izquierda): "Aqui va aconseguir l'avantatge de 3 - 4 al minut 90. 陈 (Chen) 志立 (Zhili) va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 22 (Ocasión por el centro): "Aqui va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Miguel Credenza es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Fermín Idiáquez que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fermín Idiáquez.