Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728099

Copa 730728099 Información oficial sobre el partido 730728099 en Hattrick

27.03.2024 12:45:00

Almendricos C F Alineación oficial del equipo 'Almendricos C F' en el partido 0 - 2 ChanlieSport Alineación oficial del equipo 'ChanlieSport' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Almendricos C F Alineación oficial del equipo 'Almendricos C F' en el partido 1 - 1 ChanlieSport Alineación oficial del equipo 'ChanlieSport' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,0 % 1,2 % 85,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Almendricos C F

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Almendricos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ilija Golubović, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 212 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Hakim Rahmoune va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Hakim Rahmoune va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Almendricos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 218 Minuto 86 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Almendricos Ghislain Marichy quasi marca al minut 86 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Hakim Rahmoune l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 14 (Tarjeta roja directa): Al minut 14, Brandon Roper de Almendricos va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

ChanlieSport

Goles Goles

  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Stephan Habich quedar desmarcat i marcar per a ChanlieSport al minut 27. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ginés Barrena, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Stephan Habich. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Stephan Habich quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Albert Micó, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 215 Minuto 82 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Faycán Cerro va rebre molts aplaudiments. Al minut 82 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Stephan Habich de ChanlieSport es va guanyar la targeta groga merescudament.