Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728042

Copa 730728042 Información oficial sobre el partido 730728042 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

JauNest FC Alineación oficial del equipo 'JauNest FC' en el partido 5 - 2 Platjes Albinegres H.C Alineación oficial del equipo 'Platjes Albinegres H.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
JauNest FC Alineación oficial del equipo 'JauNest FC' en el partido 0 - 1 Platjes Albinegres H.C Alineación oficial del equipo 'Platjes Albinegres H.C' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,9 % 0,4 % 91,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JauNest FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 89 minuts, el tirador de faltes del JauNest va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jesús Quera, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de JauNest van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jorge Encalada va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 239 Minuto 19 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Guillermo Ortuzar va marxar de Jan Østvik en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de JauNest van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): JauNest van sortir al contraatac al minut 24, però Miguel Bamba va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del JauNest sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Octavian Cioantă, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 70 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): El JauNest va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 79, però en Marko Simov va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 108 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de JauNest, l'equip va recuperar la pilota al minut 108 i va contraatacar. En Miguel Bamba va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adrián Axís de JauNest amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Octavian Cioantă de JauNest va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83 de partit, Adrián Axís de JauNest va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Guillermo Ortuzar de JauNest va executar el tir amb una gran tècnica posant el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de JauNest Octavian Cioantă no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Krisztofer Jankov es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Jesús Quera de JauNest, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Krisztofer Jankov en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Marko Simov va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 2.

Platjes Albinegres H.C

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Passats 22 minuts de partit, Gayateros es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Marinus van Griethuijsen es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Gayateros que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jan Østvik, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Gayateros Marinus van Griethuijsen quasi marca al minut 77 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Jan Østvik l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Zdenek Nevrla de Gayateros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Grigorios Avdis de Gayateros va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 2 - 2.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Gayateros Jan Østvik va intentar enganyar Dorin Benciu amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 2.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Marinus van Griethuijsen de Gayateros anava molt fort i col·locat però Dorin Benciu no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 2.