Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728035

Copa 730728035 Información oficial sobre el partido 730728035 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Excel.lent Futbol Team Alineación oficial del equipo 'Excel.lent Futbol Team' en el partido 5 - 7 Sporting Heracles Alineación oficial del equipo 'Sporting Heracles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Excel.lent Futbol Team Alineación oficial del equipo 'Excel.lent Futbol Team' en el partido 1 - 3 Sporting Heracles Alineación oficial del equipo 'Sporting Heracles' en el partido
Tiene mucha potra 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,4 % 3,1 % 79,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Excel.lent Futbol Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Rubén Torres Ponce ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Excel.lent es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 4 (Gol por la derecha): Amb 4 minuts jugats, en José Galdeano va augmentar l'avantatge de Excel.lent a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): Johann Christoph Saules va donar a Excel.lent un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 108 (Gol por la izquierda): Excel.lent prenia la batuta de l'encontre al minut 108, quan en Soriano Egurza va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 4 - 3 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Rubén Torres Ponce del Excel.lent ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): El Excel.lent ho intentava per la dreta per mitjà de Rubén Torres Ponce, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Soriano Egurza gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pedro Díaz de Campomanes va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Soriano Egurza anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a Excel.lent.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Excel.lent, Rubén Torres Ponce, col·locà la pilota just a les mans d'en Pedro Díaz de Campomanes. El marcador: 5 - 5.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Cansever Koza, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Pedro Díaz de Campomanes va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Excel.lent i 5 - 5 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Johann Christoph Saules xutant per a Excel.lent va fer anar la pilota just on la volia, però Pedro Díaz de Campomanes, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

Sporting Heracles

Goles Goles

  • 153 Minuto 17 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Sporting seguien lluitant fins al final. Al minut 17, fruit d'aquests esforços, David Font va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 27, Manolo Suárez va pentinar un córner cap al segon pal que Servando Barbeito va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 2.
  • 163 Minuto 77 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 77 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Jota Claramunt marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 162 Minuto 114 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 114, quan Eduardo Arabaolaza va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): David Font de Sporting, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 28, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Sporting va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 52, quan David Font va quedar-se sol davant el porter Santiago Vieyra, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 105 (Ocasión por el centro): Javier Illescas Duero va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 105, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Antonio Luis San Juan va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 263 Minuto 111 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Raúl Baena quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 10, Jota Claramunt de Sporting va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Sergio Gómez Dávila va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Pedro Díaz de Campomanes de Sporting va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 5.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Sporting, Javier Illescas Duero, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Raúl Baena de Sporting, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Antonio Luis San Juan en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 7.