Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728031

Copa 730728031 Información oficial sobre el partido 730728031 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

WindTeam Alineación oficial del equipo 'WindTeam' en el partido 1 - 8 COLLA-AERIA Alineación oficial del equipo 'COLLA-AERIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
WindTeam Alineación oficial del equipo 'WindTeam' en el partido 0 - 9 COLLA-AERIA Alineación oficial del equipo 'COLLA-AERIA' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

WindTeam

Goles Goles

  • 114 Minuto 20 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 20. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Roberto Currachino va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29, Roberto Currachino va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Joan Andreu Ariet no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joan Andreu Ariet de WindTeam es va guanyar la targeta groga merescudament.

COLLA-AERIA

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Passats 11 minuts de partit, COLLA es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Rene Bogarde es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 174 Minuto 25 (Gol de penalti): Quan passaven 25 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del COLLA. En Chantou Sun va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.
  • 136 Minuto 27 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Antonio Falco va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Jacek Kępiński se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 1 - 3 al minut 27 per a COLLA.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Jacek Kępiński va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 49, i va fer pujar el 1 - 4 per a COLLA.
  • 137 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 71 una excel·lent centrada de Jacek Kępiński va arribar a Prodromos Filoukatzis, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 5 al marcador.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Manuel Antonio Alemán va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 6 per als visitants.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Manuel Antonio Alemán va ser l'anotador del 1 - 7.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Fabían Quesada, que va ser qui va marcar 1 - 8, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 53, Chantou Sun de COLLA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.