Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730728028

Copa 730728028 Información oficial sobre el partido 730728028 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

X Squadra Alineación oficial del equipo 'X Squadra' en el partido 0 - 5 ßadßoys Kluß Alineación oficial del equipo 'ßadßoys Kluß' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
X Squadra Alineación oficial del equipo 'X Squadra' en el partido 0 - 3 ßadßoys Kluß Alineación oficial del equipo 'ßadßoys Kluß' en el partido
Tiene un resultado normal 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

X Squadra

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Squadra va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Arsène Ferré, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Troy Dokter de Squadra va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

ßadßoys Kluß

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): Amb 18 minuts jugats, Apolo Orquín de Badboys va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 32 de partit va donar a Badboys l'avantatge per 0 - 2. José Manuel Fumero en va ser l'anotador.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Squadra. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en José Manuel Fumero la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Badboys es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 43.
  • 138 Minuto 53 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Jonathan Cobarrubias la va rematar Pere Estébanez Cubero amb una magnífica volea que va fer pujar per a Badboys el 0 - 4.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Al minut 89 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Badboys, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Jonathan Cobarrubias va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 27 (Ocasión evento especial rápido + pase): José Manuel Fumero va marxar per velocitat al minut 27 i va fer una passada de la mort a Ricardo Estébanez Cubero, però aquest va fallar.
  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Després de 39 minuts, Asteri Orisoain va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Dominick Vermeerbergen va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pere Estébanez Cubero. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Miguel Iturbide després de 60 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Dominick Vermeerbergen va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67 de partit, Carlos Mario Guerrero va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Badboys quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jonathan Cobarrubias va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, el Badboys va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Pere Estébanez Cubero s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Mario Guerrero de Badboys la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.