Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730727998

Copa 730727998 Información oficial sobre el partido 730727998 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Palma F. C. Alineación oficial del equipo 'Palma F. C. ' en el partido 3 - 2 Cnosos Alineación oficial del equipo 'Cnosos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Palma F. C. Alineación oficial del equipo 'Palma F. C. ' en el partido 2 - 1 Cnosos Alineación oficial del equipo 'Cnosos' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,8 % 0,4 % 7,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Palma F. C.

Goles Goles

  • 108 Minuto 44 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Gergő Szekeres encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Fadel Ramzi només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 1.
  • 123 Minuto 72 (Gol por la derecha): Passats 72 minuts, Alexis De Sousa, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Palma es posava per davant!
  • 123 Minuto 101 (Gol por la derecha): Palma s'avançava al marcador al minut 101, després d'un rebot que va caçar en Robbert Book per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Fadel Ramzi va estar a punt d'empatar per a Palma quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Adame Olaegi va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): Gergő Szekeres quasi marca en una jugada assajada de córner que Josep Cabanellas havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Palma va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Fadel Ramzi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 213 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El Palma va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Herben Fuillaux la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 43 minuts, en Alexis De Sousa no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44, Drew Johnson arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Palma va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 70 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gergő Szekeres ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Palma per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 71, quan Herben Fuillaux va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 242 Minuto 108 (Ocasión de contra por la izquierda): El Palma va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 108, però en Robbert Book va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 232 Minuto 109 (Ocasión por la izquierda): En 甄 (Zhen) 宇汉 (Yuhan), en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Humphrey Boogers de Palma va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Cnosos

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Cnosos va ser finalitzada des de l'esquerra per Adolfo Matías al minut 8. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 163 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 89 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Juan Luis Arellano.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Gaetano Cinello va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 271 Minuto 66 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Rubén Guzmán Hornos ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 262 Minuto 107 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 107, en un 1 contra 1 amb el porter, però Iván Canedo va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Gaetano Cinello des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José Alejandro Mingo Muñoz de Cnosos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marcel Marimbaldo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.