Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730727987

Copa 730727987 Información oficial sobre el partido 730727987 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

C.D.Laguna Alineación oficial del equipo 'C.D.Laguna' en el partido 0 - 3 Dinamo del Born Alineación oficial del equipo 'Dinamo del Born' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.D.Laguna Alineación oficial del equipo 'C.D.Laguna' en el partido 1 - 3 Dinamo del Born Alineación oficial del equipo 'Dinamo del Born' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,2 % 0,8 % 87,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.Laguna

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del C.D.Laguna van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Paolo Gerometta, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de C.D.Laguna la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 237 Minuto 47 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Paolo Gerometta no va ser aprofitada per en Alexandre Genisans que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 237 Minuto 66 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alexandre Genisans va fer una magnífica centrada, però la rematada de Paolo Gerometta va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 201 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Emili Vizmanos no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Humberto Brás.

Dinamo del Born

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): En Ghabous Pourasef donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 15 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, Darren Van der Maelen va augmentar l'avantatge de Dinamo a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Darren Van der Maelen va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Abramo Zappalà es va quedar sol davant del porter, al minut 33. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 280 Minuto 84 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 84 per Florent Blancke va anar a parar a la creueta.
  • 290 Minuto 85 (Ocasión de falta): En Aldo Coelingh va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Davide Merante de Dinamo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Jens Hefter de Dinamo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.