Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730727954

Copa 730727954 Información oficial sobre el partido 730727954 en Hattrick

27.03.2024 12:15:00

FORD FARLINE Alineación oficial del equipo 'FORD FARLINE' en el partido 5 - 1 Uvigo F.C. Alineación oficial del equipo 'Uvigo F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FORD FARLINE Alineación oficial del equipo 'FORD FARLINE' en el partido 3 - 1 Uvigo F.C. Alineación oficial del equipo 'Uvigo F.C.' en el partido
Tiene suerte 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FORD FARLINE

Goles Goles

  • 124 Minuto 9 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 9 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Korstiaan Brinkkemper llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 130 Minuto 14 (Gol de falta): Als 14 minuts, Korstiaan Brinkkemper va ampliar l'avantatge de ARIFON amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. José Ramón Pita es va introduir dins la defensa central al minut 28, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54, ARIFON va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Veselin Žilić, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de ARIFON pel centre va donar un gran resultat: el gol de Garrison Griffith va posar el 5 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): ARIFON va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Paco Cambra va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alfred Holton al minut 21 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan José Ramón Pita va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 65 (Ocasión de falta): En Korstiaan Brinkkemper es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Uvigo F.C.

Goles Goles

  • 151 Minuto 71 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 71, el jugador visitant Adrián Ferrer va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Uvigo van sortir al contraatac al minut 66, però Marcos Ferrer va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.