Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730727943

Copa 730727943 Información oficial sobre el partido 730727943 en Hattrick

27.03.2024 12:15:00

REDIOS C.F. Alineación oficial del equipo 'REDIOS C.F.' en el partido 6 - 3 BD-Boys United Barcelona CAT Alineación oficial del equipo 'BD-Boys United Barcelona CAT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
REDIOS C.F. Alineación oficial del equipo 'REDIOS C.F.' en el partido 4 - 1 BD-Boys United Barcelona CAT Alineación oficial del equipo 'BD-Boys United Barcelona CAT' en el partido
Tiene suerte 3.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,8 % 0,4 % 7,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REDIOS C.F.

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 30, Fernando Zafra de Redios empatava el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Chaker Msaidié va donar a Redios un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Redios va aconseguir el 3 - 1 quan Rafael Urquicia va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Petri Goienengoa es va introduir dins la defensa central al minut 44, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Fernando Zafra va aprofitar per marcar el 5 - 3 a plaer.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Redios va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Szymon Potaczek progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42, Petri Goienengoa gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pablo Quijano va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fernando Zafra es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

BD-Boys United Barcelona CAT

Goles Goles

  • 138 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Pedro Busquier va anar directament als peus de Sebastián Pujol que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 152 Minuto 60 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 2 quan Saverio Gavaldà va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 60 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 153 Minuto 62 (Gol por la derecha): Els jugadors de BD-Barça no defallien en cap moment. Producte d'això, en Phan Trung Hưng va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Ionuţ Cârnaru al minut 39 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 215 Minuto 43 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Saverio Gavaldà que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Saverio Gavaldà de BD-Barça es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.