Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730727936

Copa 730727936 Información oficial sobre el partido 730727936 en Hattrick

27.03.2024 12:15:00

Los del Pueblo Alineación oficial del equipo 'Los del Pueblo' en el partido 1 - 3 Indis del Nat Alineación oficial del equipo 'Indis del Nat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Los del Pueblo Alineación oficial del equipo 'Los del Pueblo' en el partido 2 - 6 Indis del Nat Alineación oficial del equipo 'Indis del Nat' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,7 % 0,7 % 88,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los del Pueblo

Goles Goles

  • 112 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68, Karl-Einar Paulsson va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Pueblo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 3, quan Alex Pârlog va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 239 Minuto 35 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Franklyn Mowatt va marxar de Valentino Martins da Silva en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Pueblo van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Quenten Kastaneer quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Karl-Einar Paulsson va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Quenten Kastaneer va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Alex Pârlog de Pueblo va intentar batre la porteria rival al minut 89 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Christian Magenau de Pueblo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Indis del Nat

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): Amb 33 minuts jugats, Jorge Freijomil de Bruns va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 171 Minuto 81 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Aitor Legargoiena que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Bruns.
  • 141 Minuto 90 (Gol de contra por el centro): El Bruns era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Fernando Millaqueo va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Es duien 32 minuts de partit jugats quan Alberto Ballado va estar a punt de posar per davant a Bruns amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Fabrice Smets va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 de partit, Fernando Millaqueo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.