Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730727922

Copa 730727922 Información oficial sobre el partido 730727922 en Hattrick

27.03.2024 12:15:00

Ese Punto Bock Alineación oficial del equipo 'Ese Punto Bock' en el partido 3 - 2 Cartagineses F.C. Alineación oficial del equipo 'Cartagineses F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Ese Punto Bock Alineación oficial del equipo 'Ese Punto Bock' en el partido 4 - 4 Cartagineses F.C. Alineación oficial del equipo 'Cartagineses F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,3 % 37,2 % 32,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ese Punto Bock

Goles Goles

  • 120 Minuto 51 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Etore Sagarribai al minut 51, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Bocketes i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 70 gràcies a la jugada de Ignacio Esquerrer, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 122 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Bocketes va ser Adib Khidiwi.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32, Carlos Pera Madrazo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Bocketes va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ignacio Esquerrer en un 1 contra 1 amb el porter Gustaw Stępka, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Carlos Pera Madrazo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Cartagineses F.C.

Goles Goles

  • 140 Minuto 63 (Gol de contra de falta): Cartagineses va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Paul Kombe la va transformar en el 1 - 1.
  • 161 Minuto 71 (Gol por el centro): Cartagineses van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 71, quan Jesús Saracina va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 5 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Evert Raudne va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Enrique Vergara, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 22 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 208 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Eihartz Arranberria de Cartagineses va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a William Rogers que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 270 Minuto 37 (Ocasión de falta): En Paul Kombe va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 37. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 261 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Enrique Vergara al minut 57 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Cartagineses va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Enrique Vergara es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.