Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730727918

Copa 730727918 Información oficial sobre el partido 730727918 en Hattrick

27.03.2024 12:15:00

F.C. Lorraine Alineación oficial del equipo 'F.C. Lorraine' en el partido 2 - 0 Nofotis F.C. Alineación oficial del equipo 'Nofotis F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Lorraine Alineación oficial del equipo 'F.C. Lorraine' en el partido 2 - 1 Nofotis F.C. Alineación oficial del equipo 'Nofotis F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,6 % 2,0 % 15,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Lorraine

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Lorraine, atacant per l'esquerra al minut 31, va aprofitar el magnífic llançament de Pedro Moro per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): Amb 57 minuts jugats, en Laurent Lecerf va augmentar l'avantatge de Lorraine a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 16 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jens Maessen, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Quirijn Moerland va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Lorraine va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Laurent Lecerf va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Massimo Cauzzi.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Quirijn Moerland es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Mathieu Van Crombrugghe, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90, Radu Donici gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Massimo Cauzzi va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Radu Donici de Lorraine la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Nofotis F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 58 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Jimi Goldschmitz va poder marcar per a Nofotis en un servei de cantonada picat per en Roberto Bissola quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.