Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730727891

Copa 730727891 Información oficial sobre el partido 730727891 en Hattrick

27.03.2024 12:15:00

AKIKIENDEFIENDE F.C. Alineación oficial del equipo 'AKIKIENDEFIENDE F.C.' en el partido 2 - 0 Republica de Freedonia Alineación oficial del equipo 'Republica de Freedonia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AKIKIENDEFIENDE F.C. Alineación oficial del equipo 'AKIKIENDEFIENDE F.C.' en el partido 1 - 3 Republica de Freedonia Alineación oficial del equipo 'Republica de Freedonia' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,3 % 3,0 % 79,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AKIKIENDEFIENDE F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 els aficionats van embogir quan en Jaime Haitze va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de AKIKIENDEFIENDE.
  • 190 Minuto 53 (Gol de falta): El Javier Zurbano va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel AKIKIENDEFIENDE. 2-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Gonzalo Ordóñez Villa gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Elazar Algarra va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Josep Maria Bonjoch de AKIKIENDEFIENDE la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Republica de Freedonia

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 17 (Ocasión de falta): En Manolo Lalor Cabañas va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 17. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 270 Minuto 26 (Ocasión de falta): El Republica va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 26 amb un llançament de falta perillós. En Manolo Lalor Cabañas però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 263 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Manolo Lalor Cabañas va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 251 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Ernesto Pontes va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 252 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Alexandru Marcu la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Republica havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Republica van seguir progressant per la banda dreta. Manolo Lalor Cabañas va tenir la seva oportunitat al minut 72, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 253 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 90 en Ernesto Pontes va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Esteban Vidal Ramírez va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 29 (Tarjeta roja directa): Al minut 29, Anselm Fontana de Republica va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.