Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730727882

Copa 730727882 Información oficial sobre el partido 730727882 en Hattrick

27.03.2024 12:15:00

Montoya_de_portero Alineación oficial del equipo 'Montoya_de_portero' en el partido 1 - 5 Zarracina CF Alineación oficial del equipo 'Zarracina CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Montoya_de_portero Alineación oficial del equipo 'Montoya_de_portero' en el partido 3 - 4 Zarracina CF Alineación oficial del equipo 'Zarracina CF' en el partido
Tiene mala suerte 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,1 % 15,4 % 59,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Montoya_de_portero

Goles Goles

  • 137 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Salva Lahosa va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 42 de joc. Hodei Sala es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 3. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Salva Lahosa va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 71 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 202 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Montoya_de_portero va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 84 que 洪 (Hung) 添凱 (Tiankai) no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Zarracina CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Zarracina prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Luis Camarero.
  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Zarracina van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Eduardo Cajal va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, un xut de Jordi Puche des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Dani Picas de Zarracina l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 65 de partit.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Armando Henry va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 5 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 79 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Luis Camarero al minut 79.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Faicán Cifre. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.