Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730727875

Copa 730727875 Información oficial sobre el partido 730727875 en Hattrick

27.03.2024 12:15:00

Trocisimo Alineación oficial del equipo 'Trocisimo' en el partido 3 - 2 Charlton utd Alineación oficial del equipo 'Charlton utd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Trocisimo Alineación oficial del equipo 'Trocisimo' en el partido 1 - 4 Charlton utd Alineación oficial del equipo 'Charlton utd' en el partido
Tiene suerte 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trocisimo

Goles Goles

  • 113 Minuto 30 (Gol por la derecha): Els jugadors del Trocisimo amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 30, deixant Hedwiges Reyme en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 142 Minuto 79 (Gol de contra por la izquierda): En Felix Ngozi va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): 彭 (Phang) 興耀 (Xingyao) va donar a Trocisimo un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Trocisimo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 22, quan Vitas Puzirauskas va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Charlton utd

Goles Goles

  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Passats 28 minuts de partit, Charlton es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Józef Kluczewski es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 171 Minuto 48 (Gol por el centro): En Józef Kluczewski donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 48 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Milad Ghaffarpour va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 29, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Charlton que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Milad Ghaffarpour, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56 Zbigniew Arndt va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Alfred Ewert, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Milad Ghaffarpour al minut 60, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Józef Kluczewski, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 78 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Charlton va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 262 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 85, en un 1 contra 1 amb el porter, però Zbigniew Arndt va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Manoël Giroux des de l'esquerra.