Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730727863

Copa 730727863 Información oficial sobre el partido 730727863 en Hattrick

27.03.2024 12:15:00

Fusiles F C Alineación oficial del equipo 'Fusiles F C' en el partido 3 - 0 xalocar Alineación oficial del equipo 'xalocar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fusiles F C Alineación oficial del equipo 'Fusiles F C' en el partido 2 - 0 xalocar Alineación oficial del equipo 'xalocar' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fusiles F C

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Kyung-Han In ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Fusiles es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Fusiles pel centre va donar un gran resultat: el gol de Rüstem Cemşah va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Krister Edenhult va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Fusiles va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Daweh Martin en un 1 contra 1 amb el porter Diego Lafuente Santamaría, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gian Spander va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Kyung-Han In va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

xalocar

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 11 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Emeterio Marcos Gómez va fer una magnífica centrada, però la rematada de Rubén Arbos Marin va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Emilio Monjaraz va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 71 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Raúl Garcés de Marcilla, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): En Antonio Miarons va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Emilio Monjaraz de xalocar es va guanyar la targeta groga merescudament.