Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730727856

Copa 730727856 Información oficial sobre el partido 730727856 en Hattrick

27.03.2024 12:15:00

Los Dragones del Bierzo Alineación oficial del equipo 'Los Dragones del Bierzo' en el partido 1 - 2 els golets Alineación oficial del equipo 'els golets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Dragones del Bierzo Alineación oficial del equipo 'Los Dragones del Bierzo' en el partido 0 - 1 els golets Alineación oficial del equipo 'els golets' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,4 % 0,2 % 94,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Dragones del Bierzo

Goles Goles

  • 105 Minuto 6 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 6, Michaël Gigant va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Jon Labegarai que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): El DRABI va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 21, però en Elliot Torsson va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de DRABI van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Juan Miranda Galeano va sortir desviat a la dreta de la porteria.

els golets

Goles Goles

  • 163 Minuto 67 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 67. L'anotador per golets va ser Eloy Gassius, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 171 Minuto 70 (Gol por el centro): Amb 70 minuts jugats, Enrique Ruete de golets va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 28 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Víctor Villa va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Carlos Calleja quasi aconsegueix empatar per golets al minut 64, però Tibo Vael va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Oreste Galdón de golets es va emportar una amonestació al minut 17 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Luca Maccarone de golets va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.