Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730727846

Copa 730727846 Información oficial sobre el partido 730727846 en Hattrick

27.03.2024 12:15:00

Sabato Notte FC Alineación oficial del equipo 'Sabato Notte FC' en el partido 0 - 4 Camarero Soto Alineación oficial del equipo 'Camarero Soto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sabato Notte FC Alineación oficial del equipo 'Sabato Notte FC' en el partido 0 - 1 Camarero Soto Alineación oficial del equipo 'Camarero Soto' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sabato Notte FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Sabato, l'equip va recuperar la pilota al minut 24 i va contraatacar. En Roberto Carriazo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ander Elizagarai.

Camarero Soto

Goles Goles

  • 119 Minuto 22 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Camarero va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Samuel Folch Cardona va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al minut 31, un xut de Marcos Cabra des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 137 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 41 en Marcos Cabra va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Samuel Folch Cardona podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 3 va pujar al marcador.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Luis Bailo de Camarero va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 58. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 49 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Harald Heidbrenner al minut 49.